Our menu

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ, με λαχανικά και ψάρι ημέρας

ΦΡΙΤΟΥΡΕΣ (στο τηγάνι)
ΚΑΛΑΜΑΡΙ**
ΓΑΥΡΟΣ**
* συνοδεύονται με σπιτική σως ταρταρ και λεμόνι

ΓΑΡΙΔΕΣ με κρούστα αμυγδάλου αρωματισμένες με ούζο συνοδεύονται από sweet & chili sauce.

ΚΡΥΑ & ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΣΠΙΤΙΚΑ ΝΤΙΠ πέστο με αμύγδαλα, παντζάρι,τυροκαυτερή.
ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ σε ελαιόλαδο, ξύδι , chilli peppers και σκόρδο

ΧΤΑΠΟΔΙ μαγειρεμένο με κενό αέρος , συνοδεύεται από φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια.

ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ , σωταρισμένα με φρέσκα ντοματίνια, σκόρδο μαϊντανο και αρωματικό ελαίολαδο.

ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ, μαγειρεμένες με κρεμμύδι και λευκό κρασί.

ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ, με φίνα αρωματικά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ρωτήστε για διαθεσιμότητες.

ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΙΤΑ,με γλυκα κρεμμύδια, δυόσμο σε φύλλο κρούστας.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ,φρεσκες και τραγανές.

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ,τομάτες, αγγούρι, κρεμμύδι, ελιές, φέτα, ρίγανη και ελαιόλαδο.

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΣΚΑΝΗΣ, με σαλάτα ημέρας, τρικολόρε τοματίνια, πιπεριά, κρεμμύδι, μπαλσάμικο, βασιλικό, τσιπς σκόρδου και κρουτόν.

ΤΑΜΠΟΥΛΕ, πλυγούρι,αγγούρι, ντομάτα , φρέσκο κρεμμύδι, δυόσμος, μαϊντανός, κύμινο και λαιμ.

ΡΟΚΑ, τοματίνια, φράουλες , κάπαρη και βινεγκρέτ μελιού.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΥΔΙΑ, με ρόκα, φρέσκα μύδια, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, λαιμ, μαϊντανό, φρέσκο μαύρο πιπέρι.

ΒΡΑΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, με καρότα, κολοκύθι, μπρόκολο, κουνουπίδι, πατάτα, χόρτα ημέρας
με ελαιόλαδο και λεμόνι

PASTA-RISOTTO

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝμύδια, κυδώνια και γαρίδες, σωταρισμένες σε ελαιόλαδο, σκόρδο, μαϊντανό, τοματίνια και λευκό κρασί.

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΓΑΡΙΔΑΣ, σωταρισμένες σε ελαιόλαδο, με σκόρδο, μαϊντανό, τοματίνια και λευκό κρασί.

MEDITERRANEORisotto με τρια είδη δημητριακών(riso, farro, orso) με μύδια, κυδώνια, χταπόδι, καλαμάρι, γαρίδες και σαφράν.

ΡΙΖΟΤΟ ΓΑΡΙΔΑΣ, με αρωματικό ελαιόλαδο, χυμό πορτοκαλιού και αυγοτάραχο.

ΡΙΖΟΤΟ ΣΟΥΠΙΑΣ,
*μπορείτε να προσθέσετε μελάνι σουπιάς.

ΡΑΒΙΟΛΙ ΓΑΡΙΔΑΣ,
φρεσκια πάστα με γέμιση γαρίδας και μυρωδικών.

ΚΥΡΙΩΣ

BIANCO (παραδοσιακή συνταγή Κέρκυρας), φρέσκο ψάρι ημέρας στην κατσαρόλα, με πατάτες και αρώματα λεμονιού.

ΨΑΡΙ ΗΜΕΡΑΣ LIVORNESE , μαγειρεμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, μαϊντανό, κάπαρη, ελιές, τοματίνια & λευκό κρασί . Συνοδεύεται από σπαγγέτι.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΦΙΛΕΤΟ, συνοδεύεται από κους κους με εσπεριδοειδη , ξηρούς καρπούς και σαλτσα πορτοκαλιού.

ΑΡΝΙ ΦΙΛΕΤΟ, με πουρε σελινόριζας, τοματίνια και σως μέντας.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ, μαγειρεμένο σε κενό αέρος , σερβίρονται με παπαρδέλες.

GRILL BAR

ΤΟΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, με βραστά λαχανικά, λαδολέμονο και μαύρο σουσάμι.

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ, με risotto και σπιτικό πέστο. Συνοδεύεται από χόρτα και ντομάτα.

ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΨΗΤΟ, με chutney ντομάτας, αρωματικό ελαιόλαδο και ρόκα.

ΨΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ, μμε φρέσκια σαλάτα ημέρας.

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΨΑΡΙΟΥ, με ελαιόλαδο μυρωδικών και λεμόνι.

BURGER ΨΑΡΙΟΥ, σε αφράτο ψωμάκι με τομάτα, καραμελωμένο κρεμμύδι και σπιτική σως ταρταρ
σερβίρεται με πατάτες και μικρή σαλάτα.

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ, με μαρμελάδα τζιντζερ ροδόνερο. Συνοδεύεται απο φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.

ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ

Μπαρμπούνια
Σφυρίδα
Συναγρίδα
Φαγκρί
Σκορπίνα
Χριστόψαρο
Λαυράκι
Μαγιάτικο
Τσιπούρα